Hack4Net | Tutorial | Pentest Tools | Hardware
Gaziantep Web Tasarım | 0505 700 4171 Figür Alem Gaziantep Web Tasarım
konveyör | Konveyör,Konveyör Sistemleri,Konveyör Fiyat,Pvc Bantlı Konveyör
+90 212 549 70 25

Sosyal Medyada Biz}

Türkiyenin En Ucuz Konveyör İmalatçısıyız
Rulolu Konveyör yada Bantlı Konveyör ihtiyacınız mı var ?. İddaa Ediyoruz bizden ucuz ve kaliteli bulamayacaksınız. Bizden fiyat almadan konveyör yaptırmayın 0212 549 70 25
TÜMÜNÜ GÖR

Konveyör

konveyor fiyatları

konveyor fiyatları

Konveyör

Konveyör kelimesiyle ilgili bir arama  yaptığınızda karşınıza oldukça çeşitli içerikler çıkacaktır.

Öncelikle kelime anlamı ile sözlük tanımına baktığımızda, “Konveyörün”tanımı
“yerde veya yüksekte, kapalı devre çalışma düzeni ile yüklerin taşınmasını sağlayan cihaz” olarak karşımıza çıkmaktadır.

Konveyör ismi bir çok insana oldukça yabancı gelmektedir. zaten konveyör kelimesinin aslı fransızca’da ki convey gelimesinden gelmektedir. convey , ürünlerin peşi sıra gitmesi demektedir.günümüzde de türkçe konvoy olarak girmiştir. Ancak konveyör nedir yerine insanlara taşıma bandı nedir dediğimizde kişilerin aklında hemen bir fabrika görüntüsü ve tipik bant sistemli konveyörlerden birisi gelmektedir.

İnsanlar tarafından taşıyıcı bant,ürün taşıma bandı v.s gibi isimlerle bilinmektedir.
Temel Konveyör Sistemleri Şunlardır:

  1. Zincirli Konveyör:  Paletli veya koli halindeki, paketlenmiş yükleri taşımada tercih edilen imalatında tercihen elektrostatik toz boya kullanılmış çelik konstrüksiyonu kullanılan konveyör çeşidi
  2. Rulolu Konveyör:  Zincirli konveyör gibi, paket halinde veya ambalajlı bir halde bulunan malzemelerin taşınması için tercih edilen, tahrik destekli veya tahrik desteksiz modelleri bulunan kauçuk veya pvc ile kaplanarak alüminyum veya elektrostatik toz boyalı çelik konstrüksiyonu ile imal edilen konveyör çeşididir.
  3. Bantlı Konveyör : İnsanlar tarafından en çok bilinen ve en yaygın olarak kullanılan, kutulu ve ambalajlı malzemelerden dökme malzemeye kadar ürün taşıma potansiyeline sahip olan ve hemen hemen her türlü konveyör işini görmek üzere tasarlanankonveyörlerdir. Yapımlarında diğerlerinden tek farkları poliüretan veya teflon kullanılarak yapılan şaseleridir.
  4. Bakla Zincirli Konveyör: Gene her türlü kutulu ve ambalajlı ürünün taşınması için dizayn edilmiş olan bu konveyörlerin yapımında kullanılan Acetal veya Inox baklalı zincirler ile hasır bantlar diğer konveyörlerden tek farklarıdır.
  5. Slat Konveyör: Bu konveyörler, özel olarak konveyörler için üretilen zincirler arasına bağlanmış olan paletler üzerinde ürün taşıma sistemine dayanmaktadır. Malzemeleri diğerlerinden farklı değildir.
  6. Flex Konveyör: Bu özel konveyörler, plastik veya çelik borular ile yapılan kimi zaman makaralardan üretilen makas gibi açıp kapanma sistemi ile kutulu ürünlerin esnek boşaltımına olanak tanıyan konveyörlerdir.

Teleskobik Konveyör : Özellikle kamyon ve tır gibi taşıma araçlarınayükleme yapmakta kullanılan bu konveyörler, bantlı veya rulolu olmak üzere sabit bir uzantı yoluna sahip olan teleskobik olarak uzayabilen konveyörlerdir.

Konveyörleri bant çeşitlerine göre,sektörlere göre,ana gruplarına göre kategorilere ayıranlar vardır. bizde sitemizde aynı şekilde ayırdık. İstediğiniz konveyör tipinde uygun fiyatla hizmet vermekteyiz.

 

04 Temmuz 2016
3.988 kez görüntülendi
Skincare Skills